DISSENY WEB A MIDA

Per què un disseny web a mida?

Vols que la web del teu negoci s'identifique amb el que eres i que estiga alineada amb la teua imatge i identitat corporativa

vender más

Perquè vols vendre més

Les plantilles no estan pensades per a la teua empresa, són solucions genèriques que no tenen per què adaptar-se a les teues necessitats de comunicació i venda.

Perquè vols has de ser diferent

Saps que la teua empresa és única, però per a diferenciar-se, a més, has de comunicar-ho.

Perquè generes més confiança

Tots tenen ja una web, ara és el moment de portar-ho més enllà i generar confiança amb un disseny més professional.

SG Hogar

Web corporativa empresa de disseny tèxtil

Dos Santos

Web per a Tabacalera Canaria Dos Santos

Lantec

Customització de Theme per a Prestashop

I Foro de Reeducación

Lloc web per a event

I a més aconseguiràs...

Posicionament

Una web amb una estructura optimitzada per a posicionar-se a Google, per a arribar abans, per a arribar millor.

—La clau perquè et troben

—Ser el més atractiu

Disseny

Un lloc amb un disseny actual, que genere interacció i siga capaç de retindre els teus potencials clients. Un disseny únic al nivell que mereixes.

Usabilitat

Una web pensada en exclusiva per a tu, més eficient i enfocada en la conversió.

—...I el més amigable​

Respostes als teus dubtes més freqüents

I si no la trobes ací sempre ens pots preguntar.

Clar. Dissenyem la teua web amb Wordpress, una plataforma online amb una interfície senzilla i intuitiva per a que els usuaris puguen actualitzar contingut fàcilment.

Tenim a la teua disposició paquets de formació on, en poques hores, aprendràs tot allò que necessites per gestionar allò més bàsic (actualitzar textos, publicar posts, modificar descripcions...)

Totes les pàgines demanden accions recurrents per a que funcionen correctament en termes de qualitat i seguretat. Quan formalitzem el contracte inclourem el periode de manteniment que tu com a client estimes necessari.

Des de Pilaf Estudio ens encarreguem de tot. Comencem des de cero per a donar-te un servei «clau en ma».

Si ja tens un domini o ja tens el hosting contractat també ens podem encarregar de la configuració per a la teua nova web.

Com que t'oferim un disseny 100% personalitzat, la part gràfica requerirà varies revisions i rondes de modificacions.

Per això, treballem amb un programa de disseny que ens permet compartir l'avanç del disseny per a la seua supervisió en remot. Tindràs l'opció d'agregar comentaris i propostes al esborrany per tal que el procés siga el més fluid possible.

Formació per a la autogestió

Ens adaptem al teu nivell d'implicació en la gestió del teu lloc web. Generem paquets de formació a mida per a mantenir la teua web al dia.

Integració de les eines de Google

Integrem al teu lloc web Google Analytics, Search Console i tots el serveis que necessites per a la monitorització del tràfic i per tal que implantes i optimitzes la teua estratègia de posicionament.

Integració de xarxes socials

Connectem el teu blog amb les teues xarxes socials, configurem el pixel de Meta per al seguiment de les teues campanyes. Tot allò que necessites per a potenciar el teu lloc web a xarxes socials.

Manteniment a mida

T'oferim diverses alternatives, des d'un manteniment bàsic annual, fins a un servei mensual de posada a punt. Tu decideixes.