Política de Privacitat

1. Protecció de dades de caràcter personal segons la LOPD

Rafael Villarraso Boluda, amb NIF 48292262J (d'ara en avant, Pilaf Estudio), en aplicació de la normativa vigent en matèria de protecció de dades de caràcter personal, informa que les dades personals que es recullen a través dels formularis de pilafestudio.com, s'inclouen en els fitxers automatitzats específics d'usuaris dels serveis de Pilaf Estudi.

La recollida i tractament automatitzat de les dades de caràcter personal té com a finalitat el manteniment de la relació comercial i l'acompliment de tasques d'informació, formació i assessorament.

Aquestes dades únicament seran cedits a aquelles entitats que siguen necessàries amb l'únic objectiu de donar compliment a la finalitat anteriorment exposada.

Pilaf Estudio adopta les mesures necessàries per a garantir la seguretat, integritat i confidencialitat de les dades conforme al que es disposa en el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d'abril de 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d'aquests.

L'usuari podrà en qualsevol moment exercitar els drets d'accés, oposició, rectificació i cancel·lació reconeguts en el citat Reglament (UE). L'exercici d'aquests drets pot realitzar-lo el propi usuari a través d'email a: hola (@) pilafestudio.com o en l'adreça: C/Pare Ferran Alcina 1, 46870, Ontinyent (València).

L'usuari manifesta que totes les dades facilitades per ell són certs i correctes, i es compromet a mantindre'ls actualitzats, comunicant els canvis a hola (@) pilafestudio.com

2. Amb quina finalitat tractarem les teues dades personals?

En Pilaf Estudio, tractarem les teues dades personals recaptades a *traves del lloc web pilafestudio.com, amb les següents finalitats:

  • En cas de contractació dels béns i serveis oferits a través de pilafestudio.com, per a mantindre la relació contractual, així com la gestió, administració, informació, prestació i millora del servei.
  • Enviament d'informació sol·licitada a través dels formularis disposats en la pàgina de contacte.
  • Remetre butlletins (newsletters), així com comunicacions comercials de promocions i/o publicitat de Pilaf Estudio i del sector.

Et recordem que pots oposar-te a l'enviament de comunicacions comercials per qualsevol via i en qualsevol moment, remetent un correu electrònic a l'adreça indicada anteriorment. Els camps d'aquests registres són d'emplenament obligatori, sent impossible realitzar les finalitats expressades si no s'aporten aqueixes dades.

3. Per quant temps es conserven les dades personals recaptades?

Les dades personals proporcionades es conservaran mentre es mantinga la relació comercial o no sol·licites la seua supressió i durant el termini pel qual pogueren derivar-se responsabilitats legals pels serveis prestats.

4. Legitimació

El tractament de les teues dades es realitza amb les següents bases jurídiques que legitimen el mateix:

  • La sol·licitud d'informació i/o la contractació dels serveis de Pilaf Estudio, els termes i les condicions del qual es posaran a la teua disposició en tot cas, de manera prèvia a una eventual contractació.
  • El consentiment lliure, específic, informat i inequívoc, en tant que t'informem posant a la teua disposició la present política de privacitat, que després de la lectura d'aquesta, en cas d'estar conforme, pots acceptar mitjançant una declaració o una clara acció afirmativa, com el marcat d'una casella disposada a aquest efecte.

En cas que no ens facilites les teues dades o ho faces de manera errònia o incompleta, no podrem atendre la teua sol·licitud, resultant del tot impossible proporcionar-te la informació sol·licitada o dur a terme la contractació dels serveis.

5. Destinataris

Les dades no es comunicaran a cap tercer alié a Pilaf Estudio, excepte obligació legal. Pilaf Estudio serà l'encarregat directe de gestionar les dades.

6. Dades recopilades per usuaris del servei

En els casos en què l'usuari incloga fitxers amb dades de caràcter personal en els servidors d'allotjament compartit, Pilaf Estudio no es fa responsable de l'incompliment per part de l'usuari del *RGPD.

7. Retenció de dades en conformitat a la *LSSI

Pilaf Estudio informa que, com a prestador de servei d'allotjament de dades i en virtut del que s'estableix en la Llei 34/2002 d'11 de juliol de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic (*LSSI), reté per un període màxim de 12 mesos la informació imprescindible per a identificar l'origen de les dades allotjades i el moment en què es va iniciar la prestació del servei. La retenció d'aquestes dades no afecta al secret de les comunicacions i només podran ser utilitzats en el marc d'una investigació criminal o per a la salvaguarda de la seguretat pública, posant-se a la disposició dels jutges i/o tribunals o del Ministeri que així els requerisca.
La comunicació de dades a les Forces i Cossos de l'Estat es farà en virtut al que es disposa en la normativa sobre protecció de dades personals.

8. Drets de propietat intel·lectual

Pilaf Estudio és titular de tots els drets d'autor, propietat intel·lectual, industrial, «know-how» i quants altres drets guarden relació amb els continguts del lloc web pilafestudio.com (excepte en aquells en els quals s'indica de manera expressa l'autoria i drets) i els serveis oferits en aquest, així com dels programes necessaris per a la seua implementació i la informació relacionada. No es permet la reproducció, publicació i/o ús no estrictament privat dels continguts, totals o parcials, del lloc web pilafestudio.com sense el consentiment previ i per escrit.

9. Comunicacions comercials

En aplicació de la *LSSI, Pilaf Estudio no enviarà comunicacions publicitàries o promocionals per correu electrònic o un altre mitjà de comunicació electrònica equivalent que prèviament no hagueren sigut sol·licitades o expressament autoritzades pels destinataris d'aquestes. En el cas d'usuaris amb els quals existisca una relació contractual prèvia, Pilaf Estudio sí que està autoritzat a l'enviament de comunicacions comercials referents a productes o serveis de l'estudi que siguen similars als que inicialment van ser objecte de contractació amb el client. En tot cas, l'usuari, després d'acreditar la seua identitat, podrà sol·licitar que no se li faça arribar més informació comercial a través dels canals de contacte.