Estudi de Disseny y Maquetació Web

Sóc Rafa Villarraso, dissenyador freelance. Vaig començar com a dissenyador gràfic amb la creació d'imatges corporatives i maquetació editorial, i després d'anys de compaginar el treball de brànding amb la creació web, em vaig especialitzar en el disseny web a mida.

La dupla disseny gràfic + web genera productes digitals atractius i pensats per a convertir. Amb els processos de disseny aplicats a les necessitats de la teva empresa, per a la creació d'una web 100% customizada, aconseguim no sols que tingues presència digital, sinó la solució a un problema concret.

METODOLOGIA

El meu mètode de treball passa per conèixer-te, conèixer la teva empresa, comprendre quins són els objectius i necessitats, i passar tot això pel tamís del disseny i la usabilitat, per a arribar al producte final que et porte al següent nivell.

Tot aquest procediment és incompatible amb l'ús de plantilles o solucions prefabricades. Si necessites una web que et represente i que col·labore amb la consecució dels teus objectius, el disseny personalitzat és la proposta més honesta.

COMPROMÍS 

En Pilaf Estudio creiem en la possibilitat de desenvolupar els nostres projectes sense renunciar a les nostres arrels. Tenim al nostre abast la tecnologia necessària per a això, i el compromís de mantindre els pobles vius.

Desde Ontinyent, formamos parte del proyecto AER (Associación de Emprenedores Rurales) on col·laborem en les activitats que porten a la dinamització de zones rurals.

Estàs decidit a dur el teu negoci al lloc on pertany?

Ves amb compte! Tots els nostres productes estan 100% adaptats al teu projecte. Potser acabes agafant-nos estima.